– Nakon što sam ispao iz showa The Voice, Tony Cetinski mi je poslao poruku u kojoj kaže da mu je jako žao što sam ispao. U poruci je još rekao kako vjeruje da ću ostvariti karijeru. Drago mi je da je to učinio, to je jako lijepa gesta i vjerujem da je iskreno mislio – rekao je ekskluzivno za portal Scena.hr mladi pjevač Stjepan Lach, koji je u subotu završio natjecanje u showu ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’. Iako je odlično otpjevao pjesmu ‘Angels’ Robbieja Williamsa, niti jedan mentor se nije okrenuo. Ova podrška poznatog glazbenika Stjepanu puno znači.

Stjepan LachStjepan Lach iz Turnašice nastupio u The Voiceu

– Tony je veliki pjevač, ima veliku karijeru i jako poštujem njegov rad. Slušam njegove pjesme i ako mi se jednog dana ukaže prilika da surađujem s Tonyjem, bila bi mi velika čast i rado bih je prihvatio – naglasio je Stjepan za portal Scena.hr. Iako nije ostao u daljnjem natjecanju, Stjepan nije razočaran te će se nastaviti baviti onim što odlično radi, Tony Cetinskia to je pjevanjem i glazbom. A od Tonyja smo ekskluzivno doznali kako već za Stjepana ima plan. A koliko je Tonyju zaista žao pokazao je i na svom službenom Facebook profilu.

– Ovaj će momak sigurno biti uspješan bez obzira na to što se nitko nije okrenuo. Stjepane samo naprijed. Ovo postavljam ja osobno Tony Cetinski i na vlastitu odgovornost – napisao je Tony na Facebooku. U komentaru ispod tog statusa oglasio se i Stjepan.

– Hvala tebi Tony što si pokazao da si velik čovjek prije svega, a onda i glazbenik kojeg iznimno cijenim puno mi znači tvoja podrška, a najponosniji sam na sve nas, kako je objašnjeno dolje na slici, na fer igri, zbog toga je srce mirno i puno hvala svima na podršci i pjevat ću dalje, još više i bolje volim vas – odgovorio je Stjepan. (Scena.hr)

Foto: Dario Najvro, Stjepan Lach – priv. album

Nastup Stjepana Lacha u hrvatskom The Voiceu