Igor Andrović

Prema riječima Igora Androvića, direktora Sajma Viroexpo, cijena ulaznica za 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017. neće se mijenjati.

– Cijena ulaznice se neće mijenjati, ona će iznositi 10,00 kuna. Osim toga, sajamski vlakić će i ove godine besplatno voziti do Sajma Viroexpo u Ulici Matije Gupca. Svi oni koji ne moraju ići automobilom na Viroexpo, mogu ili vlakićem, ili pak prošetati do sajma jer smo ove godine puno bliže posjetiteljima – istaknuo je direktor Sajma Viroexpo Igor Andrović.

Definiran je i cjelokupan program sajma koji počinje već 23. i traje do 26. veljače na prostoru „sajamskog grada“ u Ulici Matije Gupca u Virovitici.

Viroexpo

1 COMMENT

  1. Veliki pozdrzav za organzaciju VIRO EXPO .
    Samo molimo vas radi specificnosti polozaja i konfiguracije ulicu ERICHA SLOMOVICA za vrijeme odrzavanja sajamske manifestacije za sigurnosnu stanovnika ulice (PROHODNOST) i ostalih osoba (ulaz-izaz) prometa osobnih automobila za sami prilazak i kompetnu ulicu Ericha Slomovica da pretvorite u NO PARKING ZONE radi nepotrebnih i suvisnih problema u prometu. VELIKI POZDRAV

Comments are closed.