Čivro
Čivro

Četiri energične djevojke, Matilda, Marcela, Irena i Tea, odnosno jednom rječju – LUMINIZE , predstavljaju nam svoj novi singl! Riječ je o pjesmi “Zašto još volim te “, u kojoj su ugostile mladog glazbenika Marina Jurića-Čivru:
https://umhr.lnk.to/zasto

Skupinu Luminize hrvatska je publika do sada imala priliku upoznati kroz singlove “Kill It With Love ” i “Get It Back “, koje su predstavile i tijekom svoje promotivne turneje u regiji, u travnju ove godine, kada su kroz tjedan dana proputovale Zagreb, Ljubljanu, Umag, Pazin, Pulu i Rijeku. Mjeseci koji su uslijedili bili su u znaku njihove promotivne ljetne turneje, što je uključivalo niz festivalskih nastupa diljem Europe! Upravo su tijekom boravka u Zagrebu prisustvovale jednom od The Voice after-show partya, gdje su imale priliku i upoznati Marina Jurića-Čivru . Već tada je oduševljenje bilo obostrano i počelo se pričati o ideji moguće suradnje. Kada su prvi put započele s radom na odabranoj pjesmi, znale su da je to ta prilika – i nekoliko mjeseci kasnije suradnja je i ostvarena.

Sredinom rujna ove godine, Marin se uputio prema Nizozemskoj, gdje je zajedno sa skupinom Luminize proveo vikend, radeći i snimajući upravo “Zašto još volim te” . Poput pravih domaćica, djevojke su s Marinom provele jedan dan u razgledavanju Den Haaga, dok je sljedeći bio rezerviran za rad na pjesmi, koja je snimljena u Shamrock studiju , u obližnjem gradu Baarn, gdje Luminize i inače rade na svom materijalu. Za produkciju se pobrinuo mladi nizozemski producent Willem de Bruijn , s kojim skupina Luminize radi i na debitantskom albumu. Čitava priča popraćena je i budnim objektivom video-kamere, tako da je zajednički rad na pjesmi zabilježen i u službenom videospotu, koji trenutno broji više od 10.000 YouTube/Vevo pregleda:

[youtube id=vFOEHU8v8v8]

Čivro

…o pjesmi:
“Već dugo smo planirale i imale veliku želju objaviti jednu pjesmu s našeg albuma i na našem jeziku kako bi pokazale Hrvatskoj i svim našim fanovima da nismo zaboravile na njih “, otkrivaju Luminize, za koje će ovo biti prvi singl na hrvatskom jeziku i nadodaju “Emotivna je, jaka, iskrena, prava rock balada…U njoj će se posebno pronaći svi oni koji u životu odluke donesu razumom i ušutkaju govor srca “.

…o suradnji s Marinom:
“Kad smo Marinu prezentirale pjesmu i ideju, objeručke ju je prihvatio i sjeo na avion makar se strašno bojao leta. To se zove volja, hrabrost i želja! Proveli smo odličan vikend zajedno. Pokazale smo mu čari Den Haaga, u našem stanu smo zajedno poradili na pjesmi te idući dan snimili pjesmu u studiju. Marin je toliko bio oduševljen i uzbuđen da tri dana nije jeo ništa osim nizozemskih waffli! Nadamo se da će i slušatelji osjetiti kemiju koju smo mi imali stvarajući zajedno tu pjesmu “, zaključile su djevojke.

Za mladog Virovitičana, Marina Jurića-Čivru , posljednji je tjedan u znaku značajnog uspjeha s debitantskim singlom “Dobro jutro svima”, s kojim je dosegnuo #1 na regionalnoj MTV Domaćica listi te tamo zadržao drugi tjedan zaredom. Sada nam stiže i njegovo gostovanje u singlu skupine Luminize, a fanovi u narednim mjesecima mogu očekivati još glazbenih noviteta.

Luminize singl “Zašto još volim te” ft. Marin Jurić-Čivro dostupan je i u digitalnom ob