Članak Miroslava Venusa i Siniše Brlasa objavljen u prestižnom inozemnom stručnom časopisu

Objavljeno:

spot_img

U prestižnom mađarskom časopisu „SZOCIÁLIS SZEMLE“ u broju za 2014. godinu upravo je objavljen stručni članak dvojice naših renomiranih stručnjaka, prim. mr. sc. Miroslava dr. Venusa i profesora psihologije Siniše Brlasa.

Članak koji je objavljen na engleskom jeziku pod nazivom „Presentation of the project “Psychology in mental health care protection”, that is implemented in Republic of Croatia“ prikaz je i u europskim okvirima jedinstvenog projekta „Psihologija u zaštiti mentalnog zdravlja“ koji se već godinama provodi u Republici Hrvatskoj, a koji je još 2010. godine pokrenut upravo iz Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Projekt je u našoj zemlji pokrenuo stručnu javnu raspravu usporedno s javnom raspravom oko donošenja Nacionalne strategije zaštite mentalnog zdravlja za razdoblje od 2012. do 2016. godine. Tijekom razvoja projekta i kao rezultat stručne javne rasprave do sada su publicirane četiri knjige, a izdavač svih njih je Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Navedeno je pokazatelj kako su iskustva, znanja i sposobnosti stručnjaka iz Virovitičko-podravske županije prepoznati i na međunarodnoj razini.

Psihologija u zaštiti MZ

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni