Članovi udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije˝Glasnici istine˝ i ove godine će trčati Memorijalni maraton Čavoglave-Knin u dužini od 38 km te na taj način dati svoj doprinos sudjelovajući u Programu proslave 21.obljetnice VRO ˝Oluja˝,Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

Start će biti, 5. kolovoza u 13.00 sati iz Čavoglava gdje će prije toga, „Glasnici istine“, sudjelovati na svetoj misi u Crkvi hrvatskih mučenika koju će služiti fra Ilija Mikulić. On će biti domaćin „Glasnicima istine“ u Čavoglavama i ispratiti će ih put Knina.

Ove godine, „Glasnici istine“, na maraton odlaze dobro psiho-fizički pripremljeni znajući što ih čeka te i ove godine očekuju podršku brojnih bajkera i doček u Kninu u prvom redu od sudionika na proslavi iz Virovitičko-podravske županije (HVIDR-e VPŽ) te ostalih slavonskih županija, ali i Osijeka (neuništivog čovijek-biciklaTomana i ekipe), Marijana sa požeškom ekipom, Vlatka sa Slavonskobrodskom ekipom, Našica predvođenih gradonačelnikom Krešimirom Žagarom kao i ostalih sudionika proslave.

„Glasnici istine“, podcrtavaju kako su počašćeni što su i ove godine dio Programa proslave (nalaze se i na službenom Plakatu) i predstavljati će Virovitičko-podravsku županiju. Cilj je u Kninu 5. kolovoza, u 17.30 sati u SRC Marunuša (preko Atlagiić mosta ,na ulazu u Knin od Drniša). Inače, “Glasnici istine” su ovogodišnji dobitinici javnih priznanja Virovitičko-podravske županije.