Crnogorac u krevetu danas krenuo za Viroviticu da stigne na nastup 23.10. u 19.30h – Kazalište Virovitica

620

Nakon urnebesnih sedam predstava odigranih u dvorani Lora i najposjećenije predstave u Makarskoj (oko 700 gledatelja) – urnebesna, najgledanija crnogorska komedija svih vremena „Crnogorac u krevetu“ kreće na turneju po Hrvatskoj. Predstava će se održati u sedam gradova Lijepe naše. U kazalištu Virovitica nastupa 23.10. sa početkom u 19.30h. Prodaja ulaznica na blagajni kazališta.

Riječ je o poznatoj komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima, koja na duhovit način govori o svim životnim fazama, a naročito duhovito opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.
Talent glumaca i autora komedije Peđe Šuškavčevića otkriven je 1987. i od tad je status i simbol crnogorske komedije. Talent glumca su prepoznali i Dalmatinci. Karte za predstave su rasprodane u jednom danu. Poneki gledatelji su 3 puta gledali istu predstavu u Splitu, tražeći ulaznice za rodbinu i prijatelje, časteći ih za rođendane, poklanjajući im jedan originalan i nezaboravan poklon.

Ono što nam najviše nedostaje u današnje vrijeme je malo smijeha, a smijeh je u ovoj predstavi je zagarantiran i to puna 2 sata.

Crnogorac je obećao u Virovitici napraviti pravi urnebes, kojeg će virovitička publika pamtiti.