Najgledanija crnogorska komedija „Crnogorac u krevetu“ dobila je svoj nastavak pod nazivom „Petkove muke“ sa poznatom mladom kazališnom i filmskom glumicom Bobom Latinović. Turneja po Hrvatskoj kreće 10.12.

Zbog velikog interesa publike Crnogorac se vraća u Viroviticu gdje će se predstava odigrati 18.12. u kazalištu Virovitica s početkom u 19.30h.

Nakon urnebesnih osam predstava odigranih u dvorani Lora, Split i najposjećenije predstave u Makarskoj (oko 700 gledatelja), te diljem Hrvatske – urnebesna, najgledanija crnogorska komedija svih vremena „Crnogorac u krevetu“ dobila je nastavak pod nazivom „Petkove muke“. Predstava će se održati u više gradova Lijepe naše.

„Petkove muke“ je nastavak komedije sa karakterističnim crnogorskim humorom, koja na duhovit način opisuje Petkove muke zbog zaljubljenosti mlade djevojke. Da li će se Petko prepustiti žaru strasti ili će se othrvati udvaranjima vidjet ćemo uskoro u novoj kazališnoj komediji.

Talent glumaca i autora komedije Peđe Šuškavčevića otkriven je 1987. i od tada je status i simbol crnogorske komedije. Talent glumca su prepoznali i Splićani jer su karte za predstavu Crnogorac u krevetu rasprodane u jednom danu. Poneki gledatelji su 3 puta gledali istu predstavu u Splitu, tražeći ulaznice za rodbinu i prijatelje, časteći ih za rođendane, poklanjajući im jedan originalan i nezaboravan poklon.

Vjerujemo da će i nova predstava „Petkove muke“ osvojiti virovitičku publiku, obzirom da je već prethodnom predstavom oduševio gledatelje, Petko je obećao napraviti pravi urnebes sa novom predstavom.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazališta. Kontakt telefon 721 330