Crvenom križu Virovitica odobren projekt „Zajedno za djecu“

Objavljeno:

spot_img

Ministarstvo socijalne politike i mladih donijelo je Odluku o prihvaćanju projekata usmjerenih osiguravaju prehranu tijekom boravka u osnovnoj školi djeci iz socijalno ugroženih obitelji za 2015/2016. godinu.

Navedenom Odlukom Ministarstvo je prihvatilo suradnju s organizacijama koje osiguravaju prehranu tijekom boravka u osnovnoj školi djeci iz socijalno ugroženih obitelji koje su se prijavile na Poziv za financijsku potporu iz Državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za razdoblje između 2015. do 2016. godine, a među njima i Hrvatskom Crvenom križu, Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica za projekt Zajedno za djecu.

Projekt će obuhvatiti 219 djece iz Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica, Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Virovitica, Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje, Osnovne škole Petar Preradović Pitomača, Osnovne škole August Cesarec Špišić Bukovica, Osnovne škole Suhopolje i Osnovne škole Gradina. Projekt je napisala virovitička Razvojna agencija VTA. (vt.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...