spot_img

Đakić: HDZ ima široko otvorena vrata svima koji žele raditi na dobrobit hrvatskog naroda

Objavljeno:

U društvenom domu u Gornjem Bazju održana je svečanost obilježavanja 25. obljetnice osnivanja i rada Općinskog odbora HDZ-a općine Lukač.

Uz domaćine na čelu s predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a Lukač Đure Bukvića i predsjednika Mladeži Roberta Teskeru, obljetnici su nazočili predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Josip Đakić, članovi odbora Željko Iharoš i Zdenko Blažićević, izaslanik gradonačelnika Orahovice Alan Grgić, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Suhopolje Marijan Brlek, dopredsjednik Općinskog odbora HDZ-a Pitomača Ivan Erhatić, zamjenik načelnika općine Gradina Marko Ajček te mnogobrojno članstvo i simpatizere stranke.

Nazočnima se prvi obratio domaćin, predsjednik OO HDZ Lukač i načelnik općine Lukač Đuro Bukvić:

-Kao prvo izrazio bih duboko poštovanje prema svim poginulim hrvatskim braniteljima, koji su stvarali temelje hrvatske države, a isto tako pozdravljam i dajem bezrezervnu podršku stopostotnim invalidima, hrvatskim braniteljima u Zagrebu. Uz obilježavanje 25. obljetnice osnivanja HDZ-a općine Lukač danas obilježavamo i 10. godišnjicu otkako je HDZ na vlasti u ovoj općini. Kao politička opcija stekli smo povjerenje građana što je dokaz tome da HDZ ima već treći mandat na čelu općine. U tom smo vremenu mnogo učinili za dobrobit našeg stanovništva, ponajviše na izgradnji komunalne infrastrukture, od izgradnje vodovoda, plinafikacije, kanalizacija do asfaltiranja cesta, uređenja i opremanja mjesnih domova te ostaloga. U proteklom razdoblju u općinu Lukač investirano je više od 22 milijuna kuna dok u budućem razdoblju očekujemo investicije veće od 30 milijuna kuna.

Koristim priliku da zahvalim i mnogobrojnim gospodarstvenicima na očuvanju i otvaranju novih radnih mjesta, pogotovo za mlade osobe koji će se zadržati u ovoj ruralnoj sredini. Zahvaljujem i svima koji su dali glas za Kolindu Grabar Kitarović, a kao pobjednička općina u uvjerenju sam da ćemo još jednu pobjednu ostvariti i na parlamentarnim izborima – kazao je Đuro Bukvić.

Čestitku domaćinima uputili su i Siniša Horvat, tajnik Mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije te zamjenik načelnika Općine Pitomača Ivan Erhatić.

-HDZ je u proteklo vrijeme ostvario četiri veličanstvene pobjede, a preostaje nam još peta na parlamentarnim izborima čime ćemo crvenima na vlasti zabiti pravu petardu – čestitajući obljetnicu domaćinima kazao je načelnik Suhopolja Marijan Brlek.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Josip Đakić naglasio je kako je pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana ostvarila slobodu, neovisnost te modernu europsku Hrvatsku.

– Pod vodstvom nove predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i uz naše zajedništvo i jedinstvo znat ćemo izvući Hrvatsku iz krize jednako kao što je iz krize pod vodstvom Tomislava Karamarka izišao i HDZ. HDZ ima široko otvorena vrata svima koji žele raditi na dobrobit hrvatskog naroda, pogotovo mladim, stručnim kadrovima koji trebaju našoj državi. Onima koji stavove naše stranke ne smatraju domoljubnim i nacionalnim nego radikalnim, nije mjesto u HDZ-u. Iz politike proizlaze naši najbolji članovi, kao što je bio jedan od njih i Đuro Bukvić, koji je toliko toga dobroga u zadnjih deset godina učinio za razvoj ove općine. HDZ je najhrvatskija stranka, koja se zalaže za provedbu nacionalnih interesa, prava hrvatskih branitelja koji su stvarali hrvatsku državu te da Hrvatska bude dio velike europske obitelji, a ne nekog regiona za što se zalaže aktualna vlast. Mi ćemo uvijek biti u službi i na usluzi svojih građana, a nadam se da ćemo uskoro velikim zajedništvom kakvo smo pokazali i do sada srušiti ovu vlast, koja ništa dobra nije učinila svom narodu čime ćemo ostvariti konačno i petu veliku pobjedu HDZ-a – kazao je Josip Đakić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni