Damir Barić ponovno SDP-ov kandidat za gradonačelnika Virovitice

Do slijedećih lokalnih izbora koji se održavaju slijedeće godine je preostalo 12 mjeseci. Gradska organizacija Socijaldemokratske partije Hrvatske u Virovitici je u okviru priprema za zahtjevnu političku borbu imenovala svog kandidata, Damira Barića, dipl. ing.

Barić je i aktualni predsjednik Gradske organizacije, također i kandidat za gradonačelnika na prethodim lokalnim izborima održanim 2013. godine. Uz podsjećanje na rezultat od gotovo 31% osvojenih glasova, izražen je optimizam i vjera u pobjedu za godinu dana.
U svom nastupu tijekom kampanje SDP će se i ove godine oslanjati na svoje tradicionalne prijatelje i političke partnere, a ostajemo otvoreni i za ostale političke opcije u gradu koji dijele barem većinu našeg svjetonazora.

Dogovori s partnerima će otvoriti sve opcije suradnje, pa tako i zajedničkih predstavnika koji će se predstaviti građanima tijekom kampanje, pa i eventualnog zajedničkog kandidata za gradonačelnika. Da bi dogovori mogli započeti, SDP Virovitica je na zadnjoj sjednici Gradskog odbora donijela ovu odluku o svom kandidatu.