Damir Barić najavljuje rezove: eliminacija milijunskih troškova i voznog parka!

Objavljeno:

Za šest tjedana očekuju nas izbori za gradonačelnika Virovitice te za vijećnike Gradskog vijeća. Izbori od kojih velika većina naših sugrađana očekuje promjene na bolje. Većina očekuje promjenu tima koji je vodio ovaj grad jer po svim parametrima očito je da nisu grad vodili u dobrom smjeru.

Novca je potrošeno puno, zaduženje je veliko, ovih dana novih 16 milijuna kuna stiže za virovitičku filijalu Fimi medije, a gospodarski pokazatelji lošiji nego ikad. U subotu je svoju odluku o samostalnom izlasku na izbore gradskoj javnosti priopćila Hrvatska stranka pravne države. Jasno je da je i njihov cilj, kao i svima iz virovitičke oporbe, postići što bolji rezultat, zadobiti povjerenje građana kako bi utjecali na nužne političke promjene u gradu. Osobno, čestitam HSPD-u na odvažnosti kod odluke o samostalnom izbornom nastupu, ali i svim drugim političkim snagama koje ne zatvaraju vlastite uši i oči u silnoj želji da se, konačno, devastirajuća gradska politika HDZ-a izbriše sa scene.

Damir Barić

Kao kandidat SDP-a za gradonačelnika Virovitice, nakon pobjede na ovim izborima, želim unijeti stvarne promjene u način upravljanja Viroviticom i gradskim tvrtkama. Eliminacija nepotrebnog voznog parka, novih ekskluzivnih poslovnih prostora, milijunskih troškova za ušminkavanje grada dok se dio građana bori za golu egzistenciju, samo je početak dugog popisa nužnih rezova.

Obaveza nam je, zajedno s koalicijskim partnerima, staviti se u službu građanima i njihovim potrebama, jer to je jedino što građani od nas očekuju. Kao najjačoj i istinski demokratskoj stranci, SDP-u je obaveza i dužnost preuzeti odgovornost za Viroviticu koja već duži niz godina stagnira prema svim pokazateljima koji su mjerilo uspješnosti jednog grada.

SDP je spreman na to, osobno ću dati maksimum da Virovitica bude poželjan grad svima, a ne samo odabranima. Prema tom cilju, posla u Virovitici mora biti za sve. Bez obzira na izborni nastup na posebnim listama, uvjeren sam u poslijeizbornu suradnju sa svima, danas oporbenim strankama. Uvjeren sam da imamo ljude i u SDP-u, HSPD-u, HNSu, Liberalima i ostalim oporbenim strankama koje žele ozbiljne promjene, koji će povjerenu im zadaću odraditi krajnje profesionalno i odgovorno na zadovoljstvo i u interesu svih naših sugrađana.

U ovih šest predizbornih tjedana Virovitičanke i Virovitičane argumentima ćemo uvjeriti da imamo kvalitetne programe i isto takve kandidate, čije ime s punim povjerenjem mogu zaokružiti na glasačkom listiću. SDP-ov kandidat za gradonačelnika Virovitice, Damir Barić

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Padaju cijene? Evo koliko bi trebali pojeftiniti dizel i benzin

Prema dvotjednom prosjeku cijena, od utorka bi značajno trebali...

Vrhovni sud smanjio kaznu bivšoj šefici Porezne Virovitičanki Nadi Čavlović-Smiljanec

Bivša ravnateljica Porezne uprave i bivša SDP-ova saborska zastupnica Nada...

Index.hr: Sud blokirao vinariju Tomislava Tolušića

NA ZAHTJEV europskog tužiteljstva (EPPO) bivšem ministru poljoprivrede Tomislavu...

Najniže plaće su Hrvatskoj su u Virovitičko-podravskoj županiji

Državni zavod za statistiku objavio je podatke o prosječnim...