Damir Barić predstavio se mještanima Golog Brda, Sv. Đurađa i Podgorja

Objavljeno:

spot_img

SDP Virovitica upriličio je predstavljanje kandidata za gradonačelnika, dipl.ing. Damira Barića, u mjesnom domu u Podgorju. U subotu, 10.11.12., predstavljanje je upriličeno za simpatizere stranke te mještane naselja Golo Brdo, Sv. Đurađ te Podgorja.

Pred popunjenom dvoranom, gradonačelnički kandidat je uvodno prisutne upoznao sa svojim životnim putem istaknuvši svoje dvadeset četverogodišnje sudjelovanje u prehrambeno tehnološkim te rukovoditeljskim, direktorskim poslovima.

Podsjetio je da je 1988. godine počeo raditi u virovitičkoj šećerani gdje je od pomoćnika šefa smjene stigao do mjesta direktora ove, danas, na nacionalnoj razini važne i utjecajne tvrtke. I danas obnaša rukovodeće poslove u tvrtki Viro. U kratkim crtama iznio je smjernice njegovog programa za grad Viroviticu te način kojim misli ostvariti promjene te napredak u gospodarskom oporavku i jačanju našeg grada.

U svjetlu aktualnih aktivnosti u naseljima Podgorje i Golo Brdo, u kontekstu cestovne infrastrukture, istaknuo je zadovoljstvo što Vlada RH, preko svojih resornih ministarstava, ne razvrstavajući ” tko je iz čijeg političkog, stranačkog miljea”, odvaja značajna sredstva.

I ovaj primjer, rečeno je, čvrsti je dokaz kako ravnomjeran razvoj RH u programu Vlade nije samo deklarativne naravi. Po završetku izlaganja uslijedila su pitanja mještana, pretežito iz komunalne problematike te ulaganja u prigradska naselja s ciljem poboljšanja životnih uvjeta stanovnika u ovim mjestima.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni