Danasradim.hr
Danasradim.hr

Novi web portal danasradim.hr za pronalaženje privremenih, povremenih i sezonskih poslova, u svega četiri mjeseca od lansiranja u Hrvatskoj, otvorio je mogućnost i korisnicima u Italiji da svoje vrijeme pretvore u vrijednost.

Danasradim.hr
Danasradim.hr

Zagreb, 9. srpnja 2018. – danasradim.hr je u cijelosti hrvatski proizvod te se kao vlasnik međunarodne franšize razvija i na inozemnim tržištima u suradnji s lokalnim partnerima. Prednosti danasradim.hr te njegovu razlikovnost u odnosu na sve druge poznate agencije za zapošljavanje prepoznali su i talijanski partneri koji ga smatraju odličnim rješenjem za potrebe svoga zahtjevnog tržišta od 60 mil ljudi.

Maja Bogović
Maja Bogović

„Neizmjerno smo ponosni na ovaj poslovni potez jer to potvrđuje da smo na dobrome putu te da se prepoznaje trud uložen u izradu i osmišljavanje jedinstvenoga mjesta koje u svakome trenutku pruža potpunu slobodu odabira posla ili zaposlenika.“, ističe Maja Bogović, CEO danasradim.hr. te dodaje: „S obzirom na velik interes međunarodnih partnera, danasradim.hr je u procesu zaključenja dogovora širenja na još dva tržišta, a do kraja godine razvojni cilj nam je implementirati ovakav model web portala na 6 tržišta u Europi.“

danasradim.hr je hrvatski inovativni web portal kojeg je izradila virovitička tvrta Plava tvornica. Portal u stvarnom vremenu, brzo i jednostavno, spaja ponudu i potražnju sezonskih, povremenih, privremenih i dodatnih zaposlenja te zainteresiranih radnika. Web omogućuje brz, jednostavan i fleksibilan pronalazak posla ili radnika na par sati, nekoliko dana ili pak cijelu sezonu u svega nekoliko klikova.