veranda

Udruga za pomoć mladima Veranda Vas poziva na dane otvorenih vrata, koji će se održati u subotu 15. 06. 2013. godin od 10 do 12h u prostorijama udruge – Matije Gupca 63, Virovitica (prostor bivše vojarne).

U tom vremenu članovi udruge će Vas upoznati s radom udruge, a također možete doći i na druženje, razgovor ili individualno savjetovanje sa nekim od naših stručnih članova – psihologom, pedagogom ili rehabilitatorom.

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ osnovana je 2007. godine s ciljem pomoći starijoj djeci i svim mladima na području županije.

„Veranda“ je skraćeni naziv udruge, a znači ostakljen prostor obasjan suncem u duhu slavonske verande. U prenesenom značenju toplina verande je otvoren pogled unutra i van. Zato je naše ozračje je u žutoj boji.

– Mi smo mlada ekipa stručnjaka – pedagozi i profesor rehabilitator, prvostupnici radne terapije, psiholozi, informatičar – koji svojim znanjem i dosadašnjim brojnim edukacijama i obukama žele pomoći drugim mladima u rješavanju problema vezanih za tematiku mladeži. Osim toga, organiziramo niz aktivnosti kako bi naša udruga djelovala uspješno u svojoj misiji i bila što bliže društvenoj zajednici. Kroz programe udruge želimo ojačati sve mlade koje nam se obrate, jer mi to svojim osobnostima, edukacijama i kompetentnosti itekako možemo! – Stoji u pozivu udruge Veranda.