David Špoljarić pobjednik turnira u lovnom streljaštvu “Benelli kup” u Istri

0
950
David Špoljarić
David Špoljarić

Veliki uspjeh streljačkog kluba “New Team” iz Virovitice na turniru iz lovnog streljaštva “Benelli Kup” u organizaciji civilnog strelišta Ritoša Target, Vižinada.

U nedjelju 26.09.2021 završen je turnir u lovnom streljaštvu pod nazivom “BENELLI KUP” u organizaciji novootvorenog civilnog strelišta Ritoša Target. Natjecanje se sastojalo od pet kola gdje je bilo potrebno spaliti 5 hitaca u metu srnjaka iz sjedećeg stava s naslonom i 5 iz stojećeg stava sa štapa uz ograničeno vrijeme od 5 minuta po stavu.

Pobjednik turnira se birao tako da se zbrajao rezultat od tri najbolja rezultata kola po natjecatelju. Pobjednik turnira je Virovitičanin David Špoljarić s osvojenim 1. mjestom u prvom i 1. u drugom kolu te osvojenim 3. mjestom u petom kolu, skupio je dovoljan broj bodova za osvajanje turnira.

Mario Nemet s osvojenim 2. mjestom u drugom kolu, te osvojenim 5. mjestom u četvrtom kolu i 6. mjestom u petom kolu pripalo mu je 6. mjesto u ukupnom poteku.

Tomislav Špoljarić bez obzira na dobre rezultate iz trećeg kola gdje je osvojio 5. mjesto i četvrtog kola 6. mjesto, nije se uspio naći postolju ukupnog poretka.

Cijeli turnir je bio popraćen vrijednim nagradama a najboljem je pripala lovačka poluautomatska puška BENELLI ARGO. S obzirom na to da streljački klub “New Team” djeluje nekoliko mjeseci ovo je njih izniman uspjeh.

Benelli kup I. kolo

1. David Špoljarić

2. Eni Jugovac

3. Paolo Labinjan

4. Branislav Samsa

5. Mario Labinjan

6. Denis Jurčić

David Špoljarić, treći s lijeve

Benelli kup ll. kolo

1. David Špoljarić

2. Mario Nemet

3. Toni Malinarich

4. Dean Baldaš

5. Paolo Labinjan

6. Paolo Franko

Benelli kup lll. kolo

1. Jurica Prpić

2. Denis Jurčić

3. Toni Malinarich

4. Branislav Samsa

5. Tomislav Špoljarić

6. Matija Banko

Benelli kup lV. kolo

1. Jurica Prpić

2. Igor Ritoša

3. David Špoljarić

4. Toni Malinarich

5. Mario Nemet

6. Tomislav Špoljarić

Jedna od meta strijelca Davida Špoljarića sa sjedećeg stava.

Benelli kup V. kolo

1. Dean Baldaš

2. Matija Banko

3. David Špoljarić

4. Vjekoslav Vukšić

5. Ecio Zakinja

6. Mario Nemet