Definiran raspored Viroexpovog Gospodarskog foruma

Objavljeno:

Definiran je itinerer održavanja Gospodarskog foruma i predstavljanja Republike Češke kao zemlje partner sajma Viroexpo 2017

Definiran je itinerer održavanja Gospodarskog foruma i predstavljanja Republike Češke kao zemlje partner 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017.

Definiran je itinerer održavanja Gospodarskog foruma i predstavljanja Republike Češke kao zemlje partner 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017. Naime u četvrtak 23. veljače u prostoru Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Matije Gupca 78, od 15,30 sati na redu je otvorenje Gospodarskog foruma.

Nakon pozdravnih obraćanja domaćina, Sanje Bošnjak, obnašateljice dužnosti župana Virovitičko-podravske županije, te Bohuslava Zavadila, savjetnika Veleposlanstva Republike Češke u Republici Hrvatskoj, od 15,45 sati govorit će se o „Osobitostima gospodarstva Virovitičko-podravske županije i vanjskotrgovinske razmjene VPŽ i Republike Češke“. O osobitostima će govoriti predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica, direktor Milan Vanđura i viša stručna suradnica Suzana Kolesarić. Potom će od 16,00 sati, Zbynek Peška, direktor Češke agencije za promicanje trgovine u Republici Hrvatskoj “Czech Trade”, održati prezentaciju „Kako poslovati s Republikom Češkom“.

Na sam dan otvaranja sajma, 24. veljače, u prostoru HGK ŽK Virovitica, s početkom od 8,30 sati, održat će se tradicionalni susret gospodarskih / privrednih / trgovačko-industrijskih komora i predstavnika sajmova.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni