Delegacija regije Veneto dolazi u trodnevni posjet Virovitičko-podravskoj županiji – u petak 21. studenog radni sastanak u Virovitici

Objavljeno:

spot_img

Delegacija talijanske regije Veneto boravit će u trodnevnom posjetu Virovitičko-podravskoj županiji od 20. do 23. studenog.

Italija

U petak, 21. studenog, u planu je radni sastanak delegata s predstavnicima Virovitičko-podravske županije i Agencije za regionalni razvoj VIDRA u županijskoj vijećnici u Virovitici. Tom prilikom gostima će biti prezentirani potencijali kojima raspolaže Virovitičko-podravska županija, kao i poslovne i investicijske prilike.

Podsjetimo, u listopadu ove godine, zamjenici župana Sanja Bošnjak i Igor Pavković bili su u radnoj posjeti regiji Veneto, gdje su prezentirali mogućnosti stranih ulaganja u Virovitičko-podravsku županiju.

Ova radna posjeta će također biti prilika za razmjenu primjera dobre prakse pošto je regija Veneto jedna od uspješnijih regija po povlačenju EU sredstava za prekograničnu i transnacionalnu suradnju, te ruralni razvoj.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...