Delegacija Veleposlanstva Kraljevine Belgije u posjetu Virovitičko-podravskoj županiji

Objavljeno:

spot_img

U Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije danas je održan radni sastanak delegacije Veleposlanstva Kraljevine Belgije sa predstavnicima organizacijskog odbora sajamske manifestacije Viroexpo na čelu sa županom Tomislavom Tolušićem. Delegaciju Veleposlanstva činili su: Antonio Garcia, Ataše za gospodarstvo i trgovinu, Željka Preskar i Mile Grubišić, asistenti Izaslanika za gospodarstvo i trgovinu i Karlo Šimek, asistent Izaslanika. Sastanku su, uz župana Tomislava Tolušića i delegaciju Veleposlanstva Belgije, prisustvovali Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice, Igor Andrović, direktor tvrtke Viroexpo, Mihaela Kulej, ravnateljica Gradskog muzeja Virovitica te predstavnici Virovitičko-podravske županije te gospodarske i obrtnike komore.

Tema sastanka bila je sudjelovanje Belgije kao zemlje partner na 18. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013., koji se održava od 18. do 20. siječnja 2013. u Virovitici. Nakon kratkog predstavljanja sajma, Antonio Garcia zahvalio se na odabiru Belgije kao zemlje partner, te izrazio zadovoljstvo uvjetima pod kojim strani i domaći izlagači sudjeluju na sajmu. U sklopu kulturno-umjetničkog programa dogovorena su razna događanja vezana za prezentaciju tradicionalnih proizvoda Belgije – čokoladu i pivo.

Nakon održanog sastanka, delegacija Belgije je sa županom Tolušićem i direktorom Androvićem obišla sajamski prostor Viroexpo i Gradski muzej Virovitica.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...