Dinko Blažević iz Virovitice novi je ravnatelj virovitičke Opće bolnice

Objavljeno:

spot_img
Dinko Blažević
Dinko Blažević

Na sjednici Upravnog vijeća Opće bolnice Virovitica, Dinko Blažević, zadovoljavajući sve uvjete natječaja imenovan je novim ravnateljem ove zdravstvene ustanove. Dinko Blažević rođen je 1974. godine. Oženjen je, otac dvoje djece. Osnovnu školu i Gimnaziju Petra Preradovića, završio je u Virovitici, a Ekonomski fakultet u Zagrebu. Od 1999. do 2002. godine radio je u TVIN-u. Potom je do 2007. godine bio voditelj poslovnice Privredne banke Zagreb u Virovitici.

Na mjesto ravnatelja Opće bolnice Virovitica, dolazi kao direktor Hrvatske poštanske banke d.d. u Virovitici gdje je radio od 2007. godine. Tijekom dugogodišnje uspješne karijere, usavršavao se u raznim programima vođenja i upravljanja ljudima, a aktivan je i u humanitarnim akcijama, sportskim klubovima.

Na upit koji mu je cilj u Općoj bolnici Virovitica, Dinko Blažević je naglasio:

– Cilj mi je nastaviti i završiti započete projekte, stabilizirati financijsko poslovanje, nastojati da Opća bolnica Virovitica, medicinskom tehnologijom i stručnošću zdravstvenih kadrova, postane bolnica u koju će pacijenti rado dolaziti, a zaposlenici rado ostajati.

Dinko Blažević na mjesto ravnatelja Opće bolnice Virovitica, stupit će od ponedjeljak 4. lipnja. (vpz.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni