Dom za starije i nemoćne osobe Baturina: U modernoj zgradi vrijednoj 23 milijuna kuna smjestit će se 199 osoba; prvi korisnici očekuju se od 1. listopada

0
1307
Dom za starije i nemoćne osobe Baturina
Dom za starije i nemoćne osobe Baturina

Dom za starije i nemoćne osobe Baturina jedna je od najvećih privatnih kapitalnih investicija na području grada Virovitice. Moderna zgrada, koja ima kapacitet za 199 korisnika (80 nepokretnih te 119 pokretnih i polupokretnih), vrijedna je 23 milijuna kuna.

Od 1. listopada u Domu Baturina očekuju i prve korisnike. Dom Baturina obišli su saborski zastupnici Tomislav Tolušić i Josip Đakić, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sa zamjenikom Damirom Marenićem, ka i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb VPŽ Melita Sirovica. Sve njih, o investiciji, planovima za budućnosti informirali su članovi obitelji Baturina, koji ističu da je zainteresiranost budućih klijenata za smještajem u ovom modernom domu, koji se prostire na 4.500 četvornih metara bruto površine, iznimno velika. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)