Domovinski pokret osnovao podružnicu Virovitičko-podravske županije, predjednik Daniel Spajić

0
1514

Domovinski pokret je jučer 15.12. u Slatini osnovao podružnicu Virovitičko-podravske županije. Za predsjednika je izabran saborski zastupnik Domovinskog pokreta Daniel Spajić, dopredsjednici su Ilija Nikolić, Ivan Matić, Siniša Bedeković, Vinko Kukuljan i Željko Kraljević, dopredsjednik za mlade je Marijo Marojević, a za rizničara je izabran Hrvoje Svoboda. 

Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. sc. Miroslav Škoro, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta i politički tajnik Mario Radić i organizacijski tajnik Darijo Žepina. Čestitke novoizabranom vodstvu! 

“Kao što smo obećali, utemeljujemo na terenu ogranke i pokušavamo prikazati ljudima ono što je možda najvažnije, a to je da se duopol vladavine HDZ-a i SDP-a, uz male iznimke pojedinih područja u Hrvatskoj, gdje su neki drugi zajahali pa se ne daju sjašiti, da ima nade, da se može promijeniti i u susret novim lokalnim izborima, večeras ćemo ovdje utemeljiti podružnicu i pokazati svima da je Domovinski pokret ona snaga koja će na sljedećim lokalnim izborima polučiti rezultat zahvaljujući kojem ćemo prekinuti vladavinu duopola i pružiti ljudima nadu u neko bolje sutra”, poručio je Škoro.