“Drugi dani smijeha” u Kazalištu Virovitica

0
1292

U ovo najljepše predblagdansko vrijeme, u Viroviticu dovodimo hit komedije KEREKESH TEATRA i HNK u Varaždinu. Manifestacija „2. Dani smijeha u Virovitici“ započinje 10. prosinca u 20,00 sati izvedbom najizvođenije ansambl komedije Kerekesh Teatra „SKUPŠTINA“ u režiji Ljubomira Kerekeša, prema kojoj će Kerekeši snimati sljedeći film!

Na skupštini zajedaju: Draško Zidar, Ljubomir Kerekeš, Mijo Pavelko i Marija Krpan, a točke na dnevnom redu povezane su s kanalizacijom i odvodima sela Črevo, akciji “Zbogom oružje”, priprema umjetno-kulturničke pripredbe i sl. Ovo će biti 270. izvedba predstave “Skupština”. Dan nakon toga, 11. prosinca u 20 sati, na Dane smijeha dolazi “BOGI IVAČ ZNOVA” najizvođenija predstava HNK u Varaždinu u kojoj glavne uloge tumače Jan i Ljubomir Kerekeš, dok im za vratom pušu njihove žene i ne daju im disati Sunčana Zelenika-Konjević i Marija Krpan, a opasni zavodnik koji liči na Stavrosa je Igor Baksa.

Zadnji dan, 12. prosinca u 20 sati, sve završava izvedbom najnovije komedije Kerekesh Teatra „POD HITNO NA HITNU“ u režiji Ljubomira Kerekeša, koja ne prestaje izazivati salve smijeha kod publikom! Pacijenti u čekaonici Kerekešove “Hitne” imaju picajzle, hemeroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu. Pacijenti su: Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Goran Koši i Draško Zidar Ulaznice možete kupiti na blagajni Kazališta Virovitica radnim danom od 9:00 – 14:00 sati, a cijena ulaznice iznosi 60 kuna, dok je paket ( jedna ulaznica za svaku predstavu ) ukupno 150 kuna.