Dva Virovitičana prvi Hrvati na Hardwellovom labelu!

Objavljeno:

Radiolog je stručnjak koji je treniran da vidi nevidljivo, da neumorno i bez štete prodire u zatvoreni sustav rendgenskim zrakama, zvukom, magnetom, radioaktivnom supstancom i vidi ono što oko ne vidi bez podrške vanjskih sustava vizualizacije.

Dominik Vukić

Baš pod alias tehnoloških surogata gledanja okom smještaju se dva domaća momka, pa ti iza Radiology imena za sve želje i snove elektroničkih mogućnosti tako stoje dva Virovitičana, Marko Vampovac i kolega mu Dominik Vukić. Iako su službeno senzibiliteti zapetljani od 2015., gospoda su već nekoliko puta preskočila nacionalne granice.

Marko Vampovac i Dominik Vukić su Radiology

Mladi ljudi iz maloga grada s velikim planovima shvatili su da je granica tvojih mogućnosti postavljena oko lese onoga što vjeruješ da je moguće, a u premreženoj globalnosti glazbe na struju i ekstatične komunikacije i potrage za novim moguće je baš sve imaš li wi-fi, ruke, glavu i talent. Spojiš sve, uključiš se u Hardwellovo natjecanje, u veljači prethodne godine glatko pobijediš u remixu trake “Mad World”, i kažeš svoju želju na glas za medije – “najveća želja za 2016. potpisati ugovor s nekim dobrim labelom koji će im pomoći da se probiju na svjetsku scenu.”

Premotaš film godinu dana kasnije i danas smo ovdje s objavom da su Radiology sasvim zadovoljno autograme zalijepili na ugovor s Hardwellovim Revealed Recordingsom postajući tako prvi Hrvati za obiteljskim stolom labela. Traka je izašla, 8. ožujka, kao single, a naknadno će se zateći i na kompilaciji Revealed Recordings – Miami Sampler za 2017. Prvi puta je puštena u eter 3 dana nakon nove godine na Hardwell On Air 306 kao “ID – Refuse”. i sada pod punim imenom, s navedenim suradnicima Shanahanom, TH3 ONE i vokalistom Max Landryjem, skuplja zamah nove himne proljeća.

Pa za sve vas koji kao svoj otorov birate nešto više EDM-u nastrojene note osjetite se slobodnim udariti jedan play niže ili poći na download trake ovdje, a gospodi iz srca Klubske čestitke na velikom grizu globallne elektroniče pite. Jednako volimo našu ekipu i kad počinju i kad rastu. (klubskascena.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni