U nedjelju 24. veljače 2013. godine, u Svetom Ivanu Zelini u organizaciji ŠPK „Tactus“ iz Bjelovara i Hrvatskog športskog plesnog saveza, održano je međunarodno plesno natjecanje, gdje je svoje umijeće pokazalo 126 plesača iz Slovenije, Srbije,Mađarske i Hrvatske, a među njima i četiri plesna para Plesnog centra „Virovitica“.

U uzrastu osnovaca plesne kategorije D2, Lovro Švast i Nadia Dujmović u standardnim plesovima osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima zauzeli treće mjesto i brončanu medalju. Ovim sjajnim rezultatima Lovro i Nadia ušli su u viši plesni razred D3, gdje ih očekuju dva nova plesa – tango i samba.

Viktor Brlas i Lucija Matek u katogoriji mlađe mladeži D3, u standardnim plesovima osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima uz nedostatak športske sreće zauzeli četvrto mjesto.

Domagoj Maligec i Nensi Jović u jakoj konkurenciji kategorije mladeži C plesnog razreda, otplesavši svih deset športskih plesova u standardnim plesovima zauzeli su deveto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima zauzeli osmo mjesto.

Davor Kihar i Gabrijela Horvat u kategoriji odraslih C plesnog razreda, u standardnim plesovima su zauzeli šesto mjesto, dok su u latinsko-američkim plesovima kroz polufinale i finale zauzeli peto mjesto. Davor i Gabrijela su nedavno također postigli zapažen plesni rezultat u Osijeku, 7 mjesto u standardnim plesovima, dok su u latinsko-američkim bili tik do medalje i osvojili četvrto mjesto.