Pod pokroviteljstvom Vatrogasne zajednice Županije koprivničko-križevačke i Općine Virje, u sklopu Martinskih dana Općine Virje održan je II. MARTINJSKI KUP DUŠANA KOŠČIĆA u brzom spajanju usisnog voda u subotu 03. Studenoga 2012.g. u Školskoj sportskoj dvorani u Virju.

DVD Turnašica sudjelovala je sa tri natjecateljske ekipe i to, Muška B, Muška A“ Biseri“ te Muška A“2“. Na natjecanju je nastupalo 68 ekipa. U „B“ kategoriji DVD Turnašica osvojila je prvo mjesto sa vremenom od 21,09s. Drugo vrijeme zauzela je ekipa Žiškovca dok treće vrijeme ekipa iz Daruvara.

U „A“ kategoriji „Biseri“ su ostvarili svoj službeni rekord sa vremenom od 16,28s te zauzeli prvo mjesto. Drugo vrijeme imala je ekipa Novoselec dok treće ekipa iz Johovca. Naša Muška „A2“ ekipa zauzela je 12.mjesto, a ukupno u „A“ kategoriji se natjecalo 35 ekipa. Superkup su također osvojili „Biseri“ nanizavši pobjede protiv DVD-a Petrovina, PGD Rova te u finalu DVD Johovec te tako pokazali svoju odličnu spremnost. Ukupni pobjednik natjecanja DVD Turnašca „Biseri“. Osvojena 4 pehara, kaciga te 700kn za Superkup.