U subotu 29. studenoga 2014. godine u Varaždinu u organizaciji SPK „Varaždin“ i Hrvatskog sportskog plesnog saveza održano je međunarodno plesno natjecanje gdje su svoje umijeće među 104 plesna para iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske prikazala i dva plesna para Plesnog centra „Virovitica“.

Leo Jovanović i Emma Klarić u konkurenciji mlađe mladeži D3 plesne kategorije, u latinsko-američkim plesovima osvojili su treće mjesto i brončanu medalju, dok su u standardnim plesovima zauzeli peto mjesto.

Antonio Bebek i Lorena Andrea Fabijanac u konkurenciji mlađe mladeži D3 u standardnim plesovima osvojili su treće mjesto i brončanu medalju, a u latinsko-američkim plesovima zauzeli peto mjesto. Ostvarenim rezultatom na ovom natjecanju, Antonio i Lorena Andrea plasirali su se u visoku C plesnu kategoriju u kojoj će plesati svih deset natjecateljskih plesova.

Održano natjecanje bilo je posljednje ove godine i ukupno gledajući Plesni centar „Virovitica“ može biti zadovoljan ostvarenim rezultatima. Tri plesna para, Lovro Švast i Nadia Dujmović, Antonio Bebek i Lorena Andrea Fabijanac, te Viktor Brlas i Lucija Matek u visokoj su C plesoj kategoriji, a od ukupno 21 osvojene medalje na ovogodišnjim natjecanjima 2 su zlatne, 5 srebrnih i 14 je brončanih medalja.

Kao i prethodnih godina Plesni centar „Virovitica“ dati će svoj doprinos manifestaciji „Prosinac u gradu“ u sklopu kojega će 14. prosinca 2014. godine u 18:00 sati u suradnji s Udrugom virovitičkih mažoretkinja održati glazbeno-scenski nastup. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje plesa da nam se pridruže, uveličaju nastup te podrže i pozdrave naš dugogodišnji trud i rad.