Dvije bronce Plesnom centru „Virovitica“

Objavljeno:

spot_img

U subotu 29. studenoga 2014. godine u Varaždinu u organizaciji SPK „Varaždin“ i Hrvatskog sportskog plesnog saveza održano je međunarodno plesno natjecanje gdje su svoje umijeće među 104 plesna para iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske prikazala i dva plesna para Plesnog centra „Virovitica“.

Leo Jovanović i Emma Klarić u konkurenciji mlađe mladeži D3 plesne kategorije, u latinsko-američkim plesovima osvojili su treće mjesto i brončanu medalju, dok su u standardnim plesovima zauzeli peto mjesto.

Antonio Bebek i Lorena Andrea Fabijanac u konkurenciji mlađe mladeži D3 u standardnim plesovima osvojili su treće mjesto i brončanu medalju, a u latinsko-američkim plesovima zauzeli peto mjesto. Ostvarenim rezultatom na ovom natjecanju, Antonio i Lorena Andrea plasirali su se u visoku C plesnu kategoriju u kojoj će plesati svih deset natjecateljskih plesova.

Održano natjecanje bilo je posljednje ove godine i ukupno gledajući Plesni centar „Virovitica“ može biti zadovoljan ostvarenim rezultatima. Tri plesna para, Lovro Švast i Nadia Dujmović, Antonio Bebek i Lorena Andrea Fabijanac, te Viktor Brlas i Lucija Matek u visokoj su C plesoj kategoriji, a od ukupno 21 osvojene medalje na ovogodišnjim natjecanjima 2 su zlatne, 5 srebrnih i 14 je brončanih medalja.

Kao i prethodnih godina Plesni centar „Virovitica“ dati će svoj doprinos manifestaciji „Prosinac u gradu“ u sklopu kojega će 14. prosinca 2014. godine u 18:00 sati u suradnji s Udrugom virovitičkih mažoretkinja održati glazbeno-scenski nastup. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje plesa da nam se pridruže, uveličaju nastup te podrže i pozdrave naš dugogodišnji trud i rad.

Prethodna objavaHDZ
Sljedeća objavaSvjetlopis
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...