spot_img

Dvorac Janković u Suhopolju dobit će bazen, wellness, vinski podrum, u Orahovici će graditi tržnicu, a u Slatini infrastruktura u Poduzetničkoj zoni Turbina III.

Objavljeno:

Centar za posjetitelje Dvorac Janković u Suhopolju u posljednjih godinu dana turistička je hit destinacija, a u skoroj budućnosti dobit će nove sadržaje i time biti još poželjnije mjesto odmora. Virovitičko-podravskoj županiji prošao je projekt vrijednosti 5.000.000,00 kuna („Poticanje razvoja gospodarskih aktivnosti kroz jačanje turističke ponude Centra za posjetitelje Dvorac Janković u Suhopolju u svrhu plasmana i promocije lokalnog područja“), Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU kojim će Dvorac u Suhopolju dobiti maleni bazen, wellness, vinski podrum. To je treća faza uređenja ovog nekad ruševnog zdanja koje je obnovljeno zahvaljujući Virovitičko-podravskoj županiji i europskim sredstvima.

Uz ovaj projekt, s područja Virovitičko-podravske županije prošao je i projekt grada Orahovice (Gradska tržnica – građenje građevine poslovne namjene“) u vrijednosti 4.000.000,00 kuna, te projekt grada Slatine „Izgradnja infrastrukture u poduzetničkoj zoni Turbina III.“ Vrijednosti 3.500.000,00 kuna. Na rezervnoj listi su još dva projekta s područja VPŽ u vrijednosti od ukupno 4.000.000,00 kuna. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Antonio Jurkin)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni