Edukacija i radionica sa polaznicima COOR-a Virovitica

Objavljeno:

spot_img

U srijedu, 4. ožujka polaznici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica (COOR) posjetili su stalni postav virovitičkog muzeja nakon čega su prisustvovali radionici izrade suvenirskih magneta.

U zajedničkoj želji za pružanjem dodatnih informacija, doživljaja, vizualnih i taktilnih podražaja, Muzej i COOR su organizirali muzejsko druženje: vodstvo u Dvorcu Pejačević i po muzejskim zbirkama te izradu uočenih predmeta. Polaznici su tako prema doživljenom iskustvu, ali i slikovnom predlošku crtali muzejske predmete na magnete koje su ponijeli svojim kućama.

Kako bi se pohvalili u COOR-u svojim odlaskom u Muzej, vrijedno su radili i na ukrašavanju zlatnog okvira, kakvi se i čuvaju u muzejima, sa svojom fotografijom. Tako su uz dojmove i magnete u Centar ponijeli i uspomenu na druženje i edukativnu radionicu. Zahvaljujemo učiteljici Željki Barić na susretljivoj organizaciji te svim sudionicima na ugodnoj atmosferi i aktivnom radu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...