Energetski će se obnoviti Društveni dom te upravna zgrada s dječjim dispanzerom, općom medicinom i ginekološkim ordinacijama Opće bolnice Virovitica

Objavljeno:

spot_img

Na sjednici Županijske skupštine moglo se čuti o brojnim prijavljenim i odobrenim energetskim projektima Virovitičko-podravske županije. Tako je prošla energetska obnova Društvenog doma u Općoj bolnici Virovitica ukupne vrijednosti 1.875.579,63 kuna, a iznos bespovratnih sredstava je 1.133.911,50 kuna. Istodobno će se energetski obnoviti Upravna zgrada Opće bolnice Virovitica gdje se nalazi dječji dispanzer, opća medicina, ginekološke ordinacije i Uprava OB Virovitica. Vrijednost ovog projekta je 2.718.744,45, a iznos bespovratnih sredstva je 1.650.912,85 kuna. Prijavitelj je Opća bolnica Virovitica, čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija.

Opća bolnica Virovitica
snimio Kristijan Toplak

Inače, virovitičko-podravski župan Igor Andrović je govorio o prijavama na projekt energetske obnove poziva „Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora“, gdje je s područja Virovitičko-podravske županije, a u suradnji s općinama i gradovima, prijavljena 32 projekta, a njih 21 je Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja prijavila VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Virovitičko-podravska županija je prijavitelj na šest projekata, od kojih je četiri već odobreno,a dva projekta su u statusu odabira. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...