Europarlamentarka Biljana Borzan donirala dječje pidžame Općoj bolnici Virovitica

Objavljeno:

spot_img

Zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan donirala je 300 dječjih pidžama Rodilištu i Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Virovitica. Novac namijenjen promociji zastupnika iskoristila je za kupnju pidžama za novorođenčad te djecu do godine dana starosti koje su kao potrošna roba neophodne dječjim odjelima.

Biljana Borzan

 

Biljana Borzan donirala 300 dječjih pidžama

„Europski parlament svake godine zastupnicima daje novac za promociju, koji većina iskoristi za promidžbene materijale, letke, knjižice o njihovom radu i sl., a ja sam se odlučila za ovakve donacije jer sam u komunikaciji s ljudima shvatila da je to bolnicama potrebno. Europski parlament ovakve stvari financira ako su u skladu sa socijaldemokratskim vrijednostima jer sam ja u tom klubu zastupnika i iako im je najlakše kada izradite promidžbene materijale, oduševili su se ovom idejom. Znam da je ovo nešto što uvijek dobro dođe, često siromašnija djeca nakon rođenja u tim pidžamicama i izlaze iz bolnice“ kazala je Biljana Borzan.

Pamučne pidžame koje se lako održavaju pa su zbog toga idealne za bolničke uvijete,izradila je hrvatska tvrtka, a osim virovitičkoj bolnici, ukupno 2500 pidžama donirano je i bolnicama u Osijeku, Čakovcu, Vinkovcima i Koprivnici.

„Jako lijepa gesta naše europarlamentarke, vidi se da je socijaldemokratkinja, zahvaljujem joj se što je prepoznala potrebe naše bolnice“ kazala je prilikom preuzimanja donacije sanacijska upraviteljica Opće bolnice Virovitica dr.sc. Marijana Živko.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...