Folklorni ansambl ”Shkendija” nastupit će u sklopu sajma Viroexpo 25. veljače u Kazalištu Virovitica

Objavljeno:

spot_img

U Virovitici se od 26. do 28. veljače po dvadesetprvi put održava Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016. Organizatori sajma i ove su godine za posjetitelje pripremili niz kulturno-umjetničkih i zabavnih događanja ispunjenih pjesmom i plesom, kuhanje na otvorenom te kreativnu radionicu za one najmlađe.

Kosovo

U četvrtak 25. veljače nakon održavanja Gospodarskog foruma, s početkom u 18 sati, u Kazalištu Virovitica sa svojim tradicionalnim pjesmama i plesovima predstaviti će se i zemlja partner – Republika Kosovo. Ulaz na nastup folklornog ansambla ”Shkendija” u Kazalištu Virovitica za sve posjetitelje je besplatan. Dođite pogledati narodne pjesme i plesove Republike Kosovo koje će ovaj iznimno kvalitetan ansambl po prvi put izvesti pred virovitičkom publikom.

Organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...

Do kraja mjeseca u promet će biti puštena spojna cesta Gajeva – Vinkovačka

Radovi na jednom od dugo očekivanih projekata – spojnoj...