Gazde i TS Mjesečina u lipnju u Pitomači

Objavljeno:

spot_img

Sve su intenzivnije pripreme i aktivnosti vezane za 21. pitomački festival. Danas je tako održan kolegij skupštine udruge Glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja na kojem su bili Željko Grgačić, predsjednik skupštine, Rajko Stilinović, direktor, Marinko Barčan, umjetnički ravnatelj, Damir Begović, suradnik za marketing, Karlo Crnčić, voditelj press službe, Zlata Kovačević, računopolagačica i Željka Kovač, tajnica.

Na kolegiju je riječi bilo o programu ovogodišnjeg Festivala, a kako je stručni savjet preslušao sve prijavljene skladbe i ocijenio ih, donesene su odluke o tomu tko će ove godine nastupati na festivalskoj pozornici 14. i 15. lipnja. Konačni rezultati bit će predstavljeni na konferenciji za novinare koja će se održati u Zagrebu potkraj ovog mjeseca.

Jedna od nezaobilaznih tema u recesijskim vremenima svakako su financije. „Unatoč kriznim vremenima, očekujemo da će se festival održati na visokoj produkcijskoj razini te da će interes sponzora i donatora biti zadovoljavajući za zatvaranje financijske konstrukcije.“, rečeno je na današnjem kolegiju. Vrijedi istaknuti kako će financijsku potporu Festivalu u iznosu od 15 000 kuna dati Hrvatsko društvo skladatelja.

Uz Festival kao središnji glazbeni događaj, održat će se i nekoliko popratnih koncerata. Tako možemo najaviti da će u petak, nakon održavanja Festivala, na pozornici na Trgu kralja Tomislava koncert održati poznati zagrebački tamburaši Gazde, a u subotu, također nakon festivalskog programa, atmosferu će dodatno zagrijati tamburaški sastav Mjesečina.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...