Goran Gazdek novi predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Virovitičko-podravske županije

Objavljeno:

spot_img

Urednik i novinar portala Virovitica.net Goran Gazdek novi je predsjednik, a umirovljeni novinar Karlo Puškarić dopredsjednik i tajnik Hrvatskog novinarskog društva, ogranka za Virovitičko-podravsku županiju – odlučeno je na sinoćnjoj izbornoj skupštini. Dosadašnjem vodstvu ogranka mandat je istekao sedam mjeseci ranije zbog pomaknutog termina održavanja izbora novog saziva Skupštine HND-a te predsjednika, Izvršnog odbora, Nadzornog odbora, Novinarskog vijeća časti, Odbora za statut, Upravnog odbora novinarskog doma i Fonda solidarnosti.

Goran Gazdek

Gazdek je član Hrvatskog novinarskog društva od 1992. godine i do sada je u ogranku za Virovitičko-podravsku županiju u različitim mandatima obavljao dužnost dopredsjednika i tajnika. Od 2005. do 2009. bio je član Skupštine Sindikata novinara Hrvatske. Profesionalno je do sada radio na Radio Daruvaru (novinar i voditelj), Glasu Slavonije (novinar, šef dopisništva i kolumnist) i Bjelovarskom listu (glavni urednik, novinar, kolumnist). Trenutno objavljuje u Privrednom vjesniku, Novostima, Hini, Agroklubu i T-portalu. Piše kolumne u Agroglasu i INBaru.

“Borba za zaštitu i dostojanstvo našeg posla obaveza je i odgovornost svih novinara, a posebno vodstva strukovne udruge i svih njezinih ogranaka i zborova. Povjerenje u novinarstvo i ugled novinara možemo vratiti samo objektivnim izvještavanjem, borbom protiv političkih i drugih pritisaka i poštivanjem Etičkog kodeksa”, izjavio je Gazdek. (Ivan Žada / Virovitica.net)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...