Češka republika

Viroexpo: U četvrtak 23. veljače, na Gospodarskom forumu, predstavit će se Zemlja partner 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede – Republika Češka

U dvorani Viro, Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Matije Gupca 78, na Sajamskom prostoru Viroexpa, u četvrtak 23. veljače, održat će se Gospodarski forum na kojem će se predstaviti Zemlja partner 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede – Republika Češka.

Na Gospodarskom forumu će se govoriti o Osobitostima gospodarstva Virovitičko-podravske županije i vanjskotrgovinskoj razmjeni VPŽ i Republike Češke. Jedna od tema, bit će i „kako poslovati s Republikom Češkom“. Početak gospodarskog foruma je u 15,30 sati. Nakon Gospodarskog foruma, održat će se Koncert dobrodošlice, učenika i nastavnika Glazbene škole Jan Vlašimsky. Koncert će se održati u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Jan Vlašimsky u Virovitici s početkom od 18,00 sati.

Podsjetimo, ove godine, pokrovitelji sajma su čak četiri ministarstva, odnosno: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova i Ministarstvo gospodarstva. Naravno, organizatori i pokrovitelji Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo, a ovogodišnji sponzor sajma je HPB. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)