Viroexpo 2017.

Prema riječima direktora Sajma Bojana Mijoka, sav izložbeni prostor je popunjen, a onima koji su se tek javili, ostaje nada „da će netko odustati“ pa da će oni “uskočiti” na njegovo mjesto.

Viroexpo 2017.

Za ove sjajne rezultate zaslužan je cijeli Organizacijski odbor 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo na čelu s predsjednikom Igorom Androvićem kao i direktorom sajma Bojanom Mijokom.

Ovogodišnji sajam će se na prostoru Visoke škole u središtu Virovitice, održavati od 23. do 25. veljače. Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma.

Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, a Županija partner Sisačko-moslavačka županija. (Fotografija: Kristijan Toplak)