Grad Slatina domaćin 14. međunarodnog dječjeg festivala duhovne glazbe – SlatinaFest

Objavljeno:

spot_img

Gard Slatina domaćin je 14. međunarodnog dječjeg festivala duhovne glazbe SlatinaFest, na kojem nastupaju, osim djece iz Hrvatske, gosti iz Engleske, slovenije i srbije. Festival se održava kroz tri dana, a prvi dan je bio rezerviran za stručni skup pod nazivom ” Kvalitetan zborski zvuk, kako ga postići” i otvorenje festivala. Drugog dana festivala održan je dječji sabor, mimohod ulicama grada i pjevanje u paviljonu u Parku 136. slatinske brigade, te središnji događaj festivala svečani koncert u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina.

Na festivalu je izvedeno 15 pjesama, odnosno nastupilo je sedamdesetak izvođača. Za posljednji dan festivala planiran je izlet u prirodu, sportske igre i druženje sudionika festivala. Podršku u održavanju SlatinaFesta dali su Turistička zajednica grada Slatine, a direktorica Zajednice Helena Hegediš je ujedno i otvorila koncert, Pučko otvoreno učilište Slatina i Grad Slatina koji već tradicionalno dodjeljuje financijska sredstva za sufinanciranje festivala. Organizator festivala je Kršćanska adventistička crkva Slatina. Sredstva prikupljena na festivalu donirana su za kupnju projektora koji će koristiti POU Slatina.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...