Grad Virovitica na sajmu inovacija AGRO ARCA 2015.

Objavljeno:

Grad Virovitica kao GRAD PARTNER predstavio se na 8. međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2015. koji je u Trilju održan od 8 do 10. svibnja 2015. godine.

Agro arca

Na sajmu čija je misija decentralizacija inovativnog gospodarstva u području poljoprivrede predstavilo se 200-tinjak izlagača, inovatora, inovativnih poduzetnika, članova akademske zajednice i gospodarskih subjekata iz desetak svjetskih zemalja. Organizator sajma je Udruga inovatora Hrvatske, a Grad Virovitica predstavio je svoje poduzetničke zone i turističke potencijale, a sve u cilju što boljeg upoznavanja poduzetnika s mogućnosti investiranja. Kako je o samom sajmu rekao gradonačelnik Ivica Kirin

– Grad Virovitica partner je na ovom sajmu putem kojega ćemo predstaviti naše gospodarstvo, mogućnosti ulaganja u gospdarske zone, ali i naše turističke potencijale. Do sada sam ostvario već niz kontakata s gradonačelnicima i načelnicima gradova i općina koji sudjeluju na sajmu, a nastavak suradnje očekujemo za održavanja našeg Viroexpa, na koji sam ih sve pozvao – istaknuo je gradonačlnik Virovitice Ivica Kirin.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni