Grad Virovitica organizirat će ovog ljeta za građane besplatan prijevoz na bazene u Barcs

Objavljeno:

spot_img

S obzirom na to da je u sklopu projekta obnove Dvorca Pejačević i Gradskog parka iz kulturno-povijesne jezgre uklonjen bazen, Grad Virovitica ovog će ljeta za svoje građane organizirati besplatan prijevoz u susjednu Mađarsku, na bazene u Barcs.

Barcs
Barcs

– Trenutno smo u fazi prikupljanja ponuda, odnosno postupku javne nabave za prijevoz građana iz Virovitice u Barcs. Naš prijedlog je da prijevoz organiziramo tri puta tjedno, odnosno, u petak, subotu i nedjelju. Plan je da autobusi iz Virovitice kreću u 15 sati pošto je od 16 sati cijena ulaznice 50 posto jeftinija, dok bi povratak bio u 20 sati. Za početak bi išao jedan autobus, no ukoliko bude dovoljno zainteresiranih i to ćemo pojačati, rekao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica dodavši da Grad Virovitica na prijevoz planira utrošiti 40.000,00 kuna.

Inače, organizacija besplatnog prijevoza u planu je u prijelaznom razdoblju dok Virovitica ponovno ne dobije svoj bazen, za što postoji idejno rješenje koje je ovih dana i prezentirano javnosti. Idejnim rješenjem predviđena je izgradnja dva otvorena bazena, odnosno olimpijskog bazena s tribinama te bazena za malu djecu s nadstrešnicom, a bazenski kompleks gradit će se na prostoru bivše vojarne. (virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...