Grad Virovitica osigurao besplatan prijevoz za sve učenike osnovnih škola

Objavljeno:

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i direktor tvrtke Čazmatrans promet d.o.o. iz Čazme Damir Pavlović u Palači Pejačević potpisali su okvirni sporazum o prijevozu učenika osnovnih škola sa područja Grada Virovitice. Sporazum se potpisuje na period od dvije godine, a ukupna vrijednost iznosi 2.794.175,00 kuna. Tim sporazumom Grad Virovitica osigurava besplatan prijevoz za sve učenike Osnovne Škole Vladimir Nazor , Ivane Brlić Mažuranić i Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju.

potpis

Prilikom potpisivanja gradonačelnik Ivica Kirin zahvalio je svima koji su pomogli u realizaciji ovog sporazuma te najavio i skori sastanak sa predsjednicima mjesnih odbora na kojem će jedna od točaka biti stajališta autobusa i eventualno povećanje njihovog broja.

Direktor Damir Pavlović ustvrdio je da je tvrtka Čazmatrans promet obnovila dio svog voznog parka te će se od iduće godine sva djeca voziti u novim autobusima iako su i ovi kompletno opremljeni za prijevoz djece.

Prijevoz se osigurava za svu djecu koja su tri kilometra udaljena od škole kako je to predviđeno i Zakonom. (Virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni