spot_img

Gradonačelnik Kirin: Trodijelna dvorana bit će primarno školska, ali po potrebi će funkcionirati i za razne sportske manifestacije i priredbe

Objavljeno:

Radove na jednom od trenutno najvećih gradilišta u središtu Virovitice, izgradnji novog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i trodijelnoj školskoj sportskoj dvorani, obišao je prilikom posjete COOR-u gradonačelnik Ivica Kirin sa zamjenikom Damirom Marenićem i pročelnikom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alenom Bjelicom.

Radovi su u punom jeku, a preseljenje u nove prostore predviđeno je početkom sljedeće školske godine.

Ovim projektom osigurat će se adekvatan prostor za školovanje djece s teškoćama u razvoju. Preseljenjem u nove prostorije predviđeno je uvođenje predškolskog odgoja i srednjoškolskog obrazovanja, kao i nove socijalne usluge.

Trodijelna dvorana bit će primarno školska, ali po potrebi će funkcionirati i za razne sportske manifestacije i priredbe.

– Ovaj projekt je još jedan od dokaza da nije sve namijenjeno za velike gradove. I manji gradovi mogu naći „svoje mjesto pod suncem“ i to zahvaljujući dobrim projektima i sposobnom kadru, rekao je gradonačelnik Ivica Kirin koji je i ovom prilikom zahvalio predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću na apsolutnoj potpori, kao i bivšem županu, podpredsjedniku Vlade Tomislavu Tolušiću i saborskom zastupniku Josipu Đakiću koji se zalažu za ovaj projekt od samog početka.

Ovaj milijunski projekt, čiji je nositelj Grad Virovitica, sufinanciraju Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. (virovitica.hr, fotografije: M. Bašić)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...