Gradonačelnik Kirin: Trodijelna dvorana bit će primarno školska, ali po potrebi će funkcionirati i za razne sportske manifestacije i priredbe

Objavljeno:

spot_img

Radove na jednom od trenutno najvećih gradilišta u središtu Virovitice, izgradnji novog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i trodijelnoj školskoj sportskoj dvorani, obišao je prilikom posjete COOR-u gradonačelnik Ivica Kirin sa zamjenikom Damirom Marenićem i pročelnikom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alenom Bjelicom.

Radovi su u punom jeku, a preseljenje u nove prostore predviđeno je početkom sljedeće školske godine.

Ovim projektom osigurat će se adekvatan prostor za školovanje djece s teškoćama u razvoju. Preseljenjem u nove prostorije predviđeno je uvođenje predškolskog odgoja i srednjoškolskog obrazovanja, kao i nove socijalne usluge.

Trodijelna dvorana bit će primarno školska, ali po potrebi će funkcionirati i za razne sportske manifestacije i priredbe.

– Ovaj projekt je još jedan od dokaza da nije sve namijenjeno za velike gradove. I manji gradovi mogu naći „svoje mjesto pod suncem“ i to zahvaljujući dobrim projektima i sposobnom kadru, rekao je gradonačelnik Ivica Kirin koji je i ovom prilikom zahvalio predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću na apsolutnoj potpori, kao i bivšem županu, podpredsjedniku Vlade Tomislavu Tolušiću i saborskom zastupniku Josipu Đakiću koji se zalažu za ovaj projekt od samog početka.

Ovaj milijunski projekt, čiji je nositelj Grad Virovitica, sufinanciraju Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. (virovitica.hr, fotografije: M. Bašić)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...