Gradska glazba i Mažoretkinje gradske glazbe na svečanosti u Barcsu

Objavljeno:

spot_img

Prošle nedjelje, 29.06.2014. godine, već tradicionalno Gradska glazba Virovitica i Mažoretkinje gradske glazbe svojim sudjelovanjem upotpunile su program povodom obilježavanja Dana grada Barcsa u Mađarskoj.

1

U prijepodnevnim satima nakon srdačne dobrodošlice od strane organizatora svečanosti i članova Glazbe iz Barcsa s kojima suradnja i veliko prijateljstvo traju već 35 godina, Gradska glazba Virovitica i njene Mažoretkinje izvele su kratak program.

Plesom naših Mažoretkinja i sviranjem koračnica započela je svečanost proslave Dana grada Barcsa.
Svim sudionicima u programu domaćin je omogućio da vrijeme nakon ručka pa sve do glavnog koncerta u poslijepodnevnim satima provedu na gradskom bazenu.

Glavni dio svečanosti, koncert puhačkih orkestara uz ples mažoretkinja, započeo je nastupom Gradske glazbe iz Barcsza. Nakon domaćina na velikoj pozornici svirala je Limena glazba iz Daruvara.

Gradska glazba Virovitica i Mažoretkinje gradske glazbe svoj program započele su skladbom Virovitičko šetalište i odmah na početku izmamile gromoglasan pljesak koji ih je u pratio cijelo vrijeme.

Dokaz je to kvalitete naših muzičara, energije kojom iznose kompoziciju, atraktivnosti pokreta u mažoret plesu i ponajviše velikom trudu i uloženom znanju dirigenta Silvija Paloša i trenerice Ane Paloš.

Bila je to još jedna prilika za stjecanje novih prijateljstava i susret dugogodišnjih prijatelja jer prijateljstva koja muzika spoji neraskidiva su.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...