spot_img

Gradu Virovitici odobreni projekti izgradnje parkirališta u Milanovcu te malonogometnog i košarkaškog igrališta u Rezovcu

Objavljeno:

Gradu Virovitici odobrena su dva nova projekta, a riječ je o izgradnji parkirališta kod Društvenog doma u Milanovcu te izgradnji malonogometnog i košarkaškog igrališta u Rezovcu.

Projekti su odobreni na 6. Natječaju Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ za provedbu tipa operacije 2.1.1. „Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a“ iz Lokalne razvojne strategije LAG-a „Virovitički prsten” za razdoblje 2014.-2020.

Projektom izgradnje parkirališta u okviru Društvenog doma Milanovac planirana je izgradnja 31 novog parkirnog mjesta, s najmanje dva mjesta za osobe s invaliditetom. Također, izgradit će se i pristupna cesta koja se nadovezuje na postojeći kolnik te staza uz zgradu Društvenog doma koja će glavni ulaz u zgradu povezivati s parkiralištem, objašnjeno je na sjednici. Ukupna vrijednost projekta je 494.923,75 kuna.

Što se Rezovca tiče, ondje je u planu izgradnja malonogometnog i košarkaškog igrališta s pripadajućom stazom iza Područne škole u Rezovcu. Igralište će se opremiti košarkaškom konstrukcijom, malonogometnim golovima, mrežom i stupovima za zaštitnu mrežu te montažnom tribinom, a vrijednost projekta je 398.431,25 kuna.

Intenzitet potpore za oba projekta, koja je izradila Razvojna agencija VTA, je 90 posto. (virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...