• Potpisali smo ugovor za otvaranje našeg 12. MBE Centra u Hrvatskoj. MBE HR0012 biti će otvoren u Virovitici, direktor tvrtke Grafiti Becker Igor Tomljanović Becker je novi – MBE franšizer. Igor je poduzetnik s ozbiljnim iskustvom u grafičkoj industriji te će zasigurno biti kvalitetan partner svim kolegicama i kolegama u MBE mreži. Građani i poduzetnici Virovitice uskoro dobijaju mjesto na kojem će imati kvalitetne usluge slanja i primanja pošiljaka, profesionalnog pakiranja, brzog tiska i grafike, registracije poslovne adrese i virtualnog ureda, najma sandućića, te mikrologistike i fulfillmenta, rekao je vlasnik franšize za Hrvatku, Saša Cvetojević.

Grafiti Becker MBE centar otvaraju u središtu Virovitice

Sustav MBE – Mail Boxes Etc. u preko 2500 poslovnica širom svijeta, nudi svojim klijentima usluge dodane vrijednosti koje im omogućuju učinkovitije poslovanje. Glavni klijenti MBE poslovnica su mikro i mala poduzeća, te samostalni profesionalci, kojima MBE može preuzeti kompletnu brigu oko poslova logistike. Glavne usluge koje takvi klijenti koriste su registracija adrese i najam poštanskih sandučića, prijem pošte i pošiljaka, prikup, slanje te preusmjeravanje pošiljaka, usluge grafičkog dizajna i tiska te web dizajn i video produkcija. Srednjim i velikim poduzećima MBE uglavnom pomaže poboljšati procese paketne dostave, posebnih pakiranja i mikrologistike.

izvor: Facebook.com

Sasvim je svejedno ako ste roditelj koji šalje paket sinu u Irsku ili ste prodali nešto putem oglasnika i trebate to poslati u Split – vašu pošiljku donesite u najbliži MBE Centar i sve ostalo prepustite nama. Dostava paketa i pošiljaka ono je u čemu smo najbolji. Ne brinite ni o dostavi ni o pakiranju – sve to možete prepustiti nama, vi samo donesite predmet ili paket koji želite poslati a mi ćemo ga pakirati profesionalno, koristeći materijale i metode koje osiguravaju da vaš paket dođe na odredište neoštećen.

Ako vaša firma treba kontinuirano slanje paketa kupcima, sasvim je svejedno šaljete li uzorak maslinovog ulja na natjecanje u Italiju ili imate web shop koji treba dostavu paketa – obratite se najbližem MBE Centru kako bi vam napravili ponudu po mjeri.

Trebate li složiti poklon pakete i poslati ih poslovnim partnerima – MBE vam može dati kompletnu uslugu, od preuzimanja sastojaka, preko pakiranja do dostave na željene adrese.