Grupa Vatra najavljuje premijeru spota za Tango

Objavljeno:

Već puna tri tjedna “Tango” pleše radijskom eterom i od same objave jedan je od najvrćenijih domaćih singlova. Vrijeme je da svoj odličan audio plasman opravda i vizualnim dijelom priče, stoga će Vatra ove subote, 22. ožujka u emisiji TOP.HR na RTL2 predstaviti svoj najnoviji video spot. Glazbena emisija TOP.HR u suradnji s Institutom hrvatske glazbe svaki tjedan predstavlja pjesme koje se najviše slušaju na nacionalnim radio postajama.

1

Režiju jubilarni deseti put potpisuje Filip Filković Philatz čija se suradnja s grupom Vatra proteže posljednjih sedam godina.

Osim benda, u videu za “Tango” pojavljuje se i iskusna plesačica Helena Janjušević, dok je za koreografiju zaslužan Alen Sesartić.

“Čim sam čuo demo verziju “Tanga” počeo sam se kretati u ritmu, koji je zarazan, i doslovno, istovremeno smo se Ivan Dečak i ja dogovorili da će nam upravo to biti baza za novi spot… ne moji pokreti, već pokreti u spotu. Želio sam nakon dugo vremena u Vatrin spot ubaciti performance benda. A kao glavni interface s publikom, u video smo uspješno ukoreografirali mladu plesačicu Helenu, koja nam je spot postavila u brzinu.

“Tango” grupe Vatra pogledajte premijerno ove subote, 22.03.2014. od 20 sati u emisiji TOP.HR na RTL2!

“Tango” je u biti mood lifting pjesma i upravo sam tako zamislio i video. Želio sam bez previše storyboardinga i scenarija napraviti i uhvatiti jasan mood pjesme. To je svojevrsni odmak i za nas, jer u mojoj suradnji s Vatrom uvijek sam imao elaborirane scenarije i priče, a za ovu suradnju odlučio sam se na mali odmak od prijašnjih radova.

Kroz dva dana snimanja događale su nam se zanimljive stvari, za koje se nadam da ćemo ubrzo pokazati i u making of-u spota, jer bilo bi šteta ne namontirati ga i ne podijeliti dobru vibru koja se s(o)tvorila na setovima” – izjavio je redatelj Filip Filković Philatz.

Ivan Dečak pohvalio se vlastitim plesnim vještinama koje je demonstrirao za potrebe snimanja: “U spotu za “Tango” Philatz nam je dodijelio uloge koje nam najbolje pristaju; izvodili smo pjesmu na pozornici, a tu smo uistinu doma! Malo je pretjerao u dijelu u kojem je od mene očekivao ples na vrhu zgrade od 10 katova, što je za jednog Slavonca 10 katova previše. Međutim, i na tim visinama uspio sam nekim čudom probuditi Freda Astairea u sebi i otkriti svijetu neke od svojih najkompleksnijih plesnih koraka, naučenih davnih dana na plesnim podijima Jabuke, Ribnjaka, Kseta i Tvornice…. Samo pogledajte spot i nasmijte se do suza mojim vještinama.”

Prethodna objavaUživanje u proljeću
Sljedeća objavaHappy Marta
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...