620

Legenda narodne glazbe, Halid Bešlić održat će svoj prvi samostalni koncert u Sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku, 14. veljače 2014.

U okviru promocije posljednjega albuma i turneje “Romanija”, Halid Bešlić predstavit će uživo neke od uspješnica s novog albuma: “Sijede“, “Sevdah da se dogodi“, “Lavanda“…, a zatim ponoviti s fanovima stare hitove: “Prvi poljubac”, “Čardak”, “U meni jesen je”, “Malo je malo dana”, “Iznad Tešnja zora sviće“, “Zlatne strune” i brojne druge.

Album, “Romanija” na kojemu se nalazi 11 pjesama, izdan je u proljeće 2013., posljednja promocija u Hrvatskoj, praćena je ovacijama i općim odobravanjem u prepunoj brodskoj dvorani “Vijuš“, gdje je održan koncert prije dva tjedna.

“Radujem se koncertu u Osijeku, drago mi je što će doći publika i prijatelji iz raznih dijelova regije, pjevati zajedno sa mnom i što će se na Dan zaljubljenih mnogi sjetiti svog prvog poljupca”, rekao je Halid Bešlić te pozvao sve zaljubljene i one koji to žele biti, na “Ljubavni dernek za Valentinovo“ u dvoranu Gradski vrt.

Koncert je humanitarnog karaktera, a dio prihoda bit će doniran KBC-u Osijek, odjelu za pedijatriju.

Predgrupa je izvrsni Cocktail band, a legendi narodne glazbe, Halidu Bešliću, na prvom samostalnom koncertu u Sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku, 14. veljače 2014., pridružit će se i sve popularniji Slavonski trubači iz Virovitice.

Slavonski Trubači izvode obrade pjesama Slavonije, Podravine, Zagorja, Međimurja, Dalmacije i Hercegovine, pjesme poznatih narodnih pjevača te poznate hitove romske glazbe.

Do sada bilježe uspješne nastupe i suradnju sa poznatim glazbenicima hrvatske glazbene scene: Đanijem, klapom Cambi i Kićom Slabincem. (SiBhr)