HDSSB: Izađite na izbore i glasajte po svojoj savjesti

Objavljeno:

spot_img

Dana 29. prosinca 2014. godine održana je 2. sjednica Glavnog odbora HDSSB-a na kojoj je, između ostaloga, jednoglasno usvojena odluka o stavu Stranke vezano uz drugi krug predsjedničkih izbora.

„HDSSB poziva sve svoje članove i simpatizere da 11. siječnja 2015. godine, u drugom krugu predsjedničkih izbora, iskoriste svoje demokratsko pravo i iziđu na birališta te da glasuju prema svojoj savjesti.”

Kandidat Saveza za Hrvatsku prof. dr. sc. Milan Kujundžić, kojega smo podržavali na predsjedničkim izborima, nije ušao u drugi krug izbora te u drugom krugu HDSSB neće podržati niti jednog kandidata.

Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje stranka je ljudi različitih političkih svjetonazora koji imaju zajednički politički cilj, a to je kvalitetniji život u Slavoniji i Baranji. Nismo i nećemo biti dio niti jednog političkog bloka, niti tzv. lijevih, niti tzv. desnih. Radimo i radit ćemo na rješavanju onih stvarnih problema koji muče sve hrvatske državljane, a to su prije svega neimaština, velika stopa nezaposlenosti, masovno iseljavanje iz Hrvatske te nizak životni standard. Ti problemi traže konkretna rješenja. Pri tome ćemo maksimalno koristiti sredstva iz europskih fondova, a u čemu smo i dosad bili najuspješniji u Republici Hrvatskoj pri čemu ističemo rezultat u Osječko-baranjskoj županiji. S obzirom na stanje u kojemu se nalazi cjelokupno hrvatsko društvo, sve druge teme smatramo manje važnima.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...