HDZ “ukrao” umirovljenike u Virovitici

Objavljeno:

U politici, kao i u ratu, prečesto se koriste krajnje „opasna“ i kontroverzna sredstva pod krilaticom “Cilj ne bira sredstva”.

Najnoviji primjer takve zlouporabe i kršenja etičkih načela dolazi, ZNA SE, iz HDZ-ove radionice.

Ovih dana svjedočimo kako na jednom reklamnom caddyu uz logo HDZ-a, HSLS-a, HSPAS-a i HSS-a stoji i natpis UMIROVLJENICI. U Virovitici, Virovitičko-podravskoj županiji pa možda niti u Republici Hrvatskoj ne postoji stranka, nezavisna ili bilo kakva druga lista, tog naziva. Isto tako, na promidžbenom materijalu koji je jučer stigao u poštanske sandučiće od te iste koalicije stoji naziv UMIROVLJENICI.

Poznato je da se HDZ na svakim izborima koristio različitim niskostima i podmetanjima, ali ovo smatramo vrhuncem bezobraznog obmanjivanja javnosti i pokušaja da se umirovljeničkoj populaciji lažno poruči kako su njihovi predstavnici u koaliciji s HDZ-om i satelitima te da na taj način pridobiju njihov glas.

U gradu Virovitici Hrvatska stranka umirovljenika u koaliciji je sa SDP-om i HNS-om. Stranka umirovljenika je u Savezu za promjene. Dakle, niti jedna od njih nije u koaliciji s HDZ-om iako su na krajnje nizak i nemoralan način dodali naziv UMIROVLJENICI na svoja promidžbena prometala i materijale.

Ovim putem od HDZ-a zahtjevamo da istog trenutka prestane s obmanjivanjem javnosti i u duhu demokratskog izbornog procesa svoju kampanju vodi na kulturan i civiliziran način. Možemo prihvatiti nervozu zbog spoznaje da poslije 19. svibnja više neće, na zadovoljstvo velikog broja građana, biti u mogućnosti voditi grad Viroviticu, ali o tome su trebali razmišljati prije raznih FIMI medija i kupljenih diploma.

Zaslužena kazna za sve nepodopštine stići će sigurno. Olovka virovitičkih građana je neumoljiva i znat će zaokružiti za promjene jer PROMJENE SU BITNE!!

Političke stranke grada Virovitice koje potpisuju ovo priopćenje su:

SDP, HNS, HSU, ASH, DSŽ, SP, SUH, Hrvatski laburisti- Stranka rada

Mojsije i 10 zapovijedi
Mojsije i 10 zapovijedi
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni