Maturanti, stiglo je vaše vrijeme!

Portal danasradim.hr vas i ove godine daruje s besplatnim majicama za norijadu, a čekaju vas i posebna iznenađenja. Partneri ovogodišnjeg nagradnog natječaja su print studio kupimajicu.net, Zvijezda, Atlas te Zipline Pazi Medo.

Facebook nagradni natječaj ,,Hej! Skupi lajkove i osvoji maturantske majice za cijeli razred” traje od 11. ožujka do 15. travnja 2019. godine, a ove godine odlučili smo nagraditi tri završna razreda srednjih škola. Dobitnici nagradnog natječaja osvajaju:

1. mjesto : izlet na Zipline Pazi Medo + besplatne maturantske majice za cijeli razred

2. mjesto: besplatne maturantske majice za cijeli razred

3. mjesto: besplatne maturantske majice za cijeli razred

Kako do nagrada?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je da razred osmisli dizajn svoje maturantske majice. Za dizajn maturantske majice potrebno se javiti na email prodaja@kupimajicu.net. Kada dizajn majice bude gotov potrebno je poslati ga na email adresu info@danasradim.hr zajedno s kontakt podacima (ime, prezime, broj telefona) predstavnika razreda, broj učenika, razred te naziv i adresu škole. Kada portal danasradim.hr zaprimi dizajn maturantske majice isti će odmah objaviti na svojoj službenoj Facebook stranici te od tog trenutka kreće prikupljanje lajkova. Tri razreda sa najvećim brojem lajkova, osvajaju nagrade.

Važno!

Prije nego se odlučite na sudjelovanje u Facebook nagradnom natječaju portala danasradim.hr važno je da se upoznate s pravilima nagradnog natječaja.

Požurite na Facebook stranicu portala danasradim.hr i sudjelujte u nagradnom natječaju! Sretno!