U Hotelu Kurija Janković ove godine je zabilježeno 1.821 noćenja

Objavljeno:

spot_img

Prema podacima sustava eVisitor, u Hotelu Kurija Janković ove godine je zabilježeno 1.821 noćenja, stranci su u većini, a rujan je bio rekordan

Više od polovice gostiju Hotela Kurija Janković su stranci. Prema riječima direktorice Hotela Kurija Janković, Sanje Sudar, od 1. siječnja do 30. rujna, u ovom, sredstvima Europske unije i Virovitičko-podravske županije obnovljenom Heritage hotelu s četiri zvjezdice, zabilježeno je ukupno 1.821 noćenje. Stranaca je bilo 981, domaćih 840. Prednjače, Nijemci, Austrijanci, Slovaci, Mađari, a posjetitelja ima i iz Brazila. Rekordan je bio rujan, kada je Hotel Kurija Janković zabilježila 329 noćenja.

Kurija Janković
Kurija Janković

– Sve ovo je povećalo prihode hotela. Hotel Kurija Janković, plaću djelatnika, kao i sve troškove, isplaćuje od prihoda hotela – naglasila je Sanja Sudar te dodala.

– Ovi rezultati nisu došli preko noći. Prije svega smo se orijentirali na moderan marketing na društvenim mrežama. Naš uspjeh se preljeva i na naše proizvođače, jer u našem hotelu, uz slavonsko-podravski doručak, od domaćih proizvođača i namirnica, možete piti domaće virovitičke sokove, pitomački čaj, vina i likere iz svih dijelova Virovitičko-podravske županije. Sve to doprinosi jednoj lijepoj priči, jer kada možemo našem proizvođaču, već treći put ovog mjeseca, kazati, da nam treba nova narudžba, jer smo sve njegove proizvode prodali, tada to dokazuje da smo na stazi uspjeha. Osim toga, dobili smo i pohvale na princip kako radi Hotel Kurija Janković. Sredstvima Županije i Europske unije je ona obnovljena, no dali smo joj svrhu. Nismo samo obnovili kulturnu baštinu, već smo joj dali funkciju i tako smo oživili Hotel Kuriju Janković i do tada zapuštenu kulturnu baštinu – zaključila je Sanja Sudar.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...