Volim svoju županiju

Hrvatska zajednica županija: Počinje foto natječaj „Volim svoju županiju“, prijave su otvorene do 7. travnja

Novi krug foto natječaja „Volim svoju županiju“ otvoren je 1. ožujka, a trajat će do 7. travnja 2017. godine. Pozivamo sve kreativce da se prijave na natječaj za najbolje viralne fotografije koje prikazuju zanimljive detalje hrvatskih županija.
Natječajem želimo potaknuti umjetnike/amatere da stvaraju i razmišljaju o svojim županijama kao destinacijama koje osim svojih ljepota nude i sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Nagrade dijelimo u tri kategorije: najbolja fotografija prema broju dijeljenja, najbolja fotografija prema broju lajkova, te najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija.

Stručni žiri čine: Martina Brautović, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije, Sandra Pinjuh, zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko-srijemske županije, te profesionalna fotografkinja Mare Milin.

Mare Milin je s razlogom jedno od najpoznatijih imena hrvatske fotografije, iza sebe ima samostalne i skupne izložbe u zemlji i inozemstvu, a fotografijom se namjerava baviti „dok je u njoj duha i daha“.

Fotografije se na natječaj predaju putem Facebook aplikacije na linku: https://www.facebook.com/HrvatskaZajednicaZupanija/app/1571188149871981/

Ovogodišnja novost je Instagram profil volimsvojuzupaniju, na kojem ćete moći pratiti aktualnosti vezane uz natječaj, stoga svakako ne zaboravite provjeriti hashtagove #volimsvojuzupaniju i #hrvatskazajednicazupanija

Pomozite nam u otkrivanju najskrivenijih kutaka svojih županija, lajkajte, dijelite fotografije i osvojite vrijedne nagrade! (www.hrvzz.hr)